Nepgrot

Een nepgrot moet iets zijn als een net West-Vlaams tuinhuis, een Neptunhus. De Grotte Chauvet 2 is een exacte replica van enkele zalen van de originele Grotte Chauvet, die een drietal km verder ligt en een stuk uitgebreider is dan de replica.

Om de muurschilderingen te bewaren heeft en toch bezoekers toe te laten was deze replica een heel goed alternatief. Wij waren gisteren enkele van die bezoekers. De grot is zo’n 40km van ons huisje gelegen.

Op de terugweg hebben we even proberen stoppen in Balazuc. Maar de parking lag vrij ver en de straatjes waren heel steil. Te moeilijk voor iemand met een loopstok en weinig ervaring.

Tussendoor proberen we soms wat te kaarten. Escape roomen is er nog niet van gekomen. We spelen boerenbridge (of Chinees poepen). Onderstaande foto laat duidelijk zien wie de betere speler is. Zou er dan toch eventueel wat geluk mee gemoeid zijn? Het spelletje erna zag er helemaal anders uit. Toen toonde Line haar superioriteit in het kaartspel. …

Bij het laatste kaartspelletje gisteren probeerde ik het Green Freez biertje met Verbena. Ik vond het lekker, al waren de meningen hierover verdeeld.