Zo doen wel hun best!

Als het goed is, mag het ook eens gezegd worden. Ik heb regelmatig een probleem met laden thuis. Op de Mennekes laadstation op het werk werkt het altijd, maar thuis stopt de wagen soms (de ene keer met een fout, de andere keer niet) met laden. Wanneer er geen fout is, dan begint de wagen te herladen zodra er een deur of de koffer geopend en gesloten wordt.

Ik had al eens getest met een Tesla S, maar daar was er geen probleem. Ondertussen ben ik aan het tweede merk laadstation thuis (eerst een Go-e en nu een Wallbox), maar min of meer hetzelfde fenomeen deed zich voor op beide merken.

Vandaag kreeg ik een mailtje dat ik een afspraak mocht maken en dat ze van ACG (de Volvo / Polestar garage voor Gent) mijn wagen zullen komen ophalen en me een andere Polestar in de plaats zouden geven voor enkele dagen om het laden te testen met een andere wagen. Bedankt ACG en Polestar om mee te denken!