Marché Jeudi

Vandaag was het marché in Saint-Piere, maar we zijn toch met de wagen geweest. Om mezelf een plezier te doen zijn we naar de Quiberonese Zephyr brouwerij geweest. Helaas waren we allemaal van mening dat die gasten beter metsers geworden waren, want aan hun bier in nog een beetje werk. Technisch goed gebrouwen, maar geen hoogvliegers. Alleen mijn blache was OK, maar een beetje flets.

Vandaag was het Bart zijn dag. Hij mocht zich volledig laten gaan. Eerst in de oesters en de zeevruchten. Daarna gingen we op het strand net aan ons huisje den trap af op zoek naar zeemeerminnen. Het water was een beetje koud, maar heerlijk. Een laid-back, chille dag…

Daarnet kwam onze huisbazin eventjes checken of we geen problemen hadden met de boiler. We hebben haar bevestigd dat we geen problemen hadden. Goed dat ik een beetje rood zie van de zon, want ik zag haar blik naar onze verzameling bierflesjes gaan en Line zat te gniffelen in de zetel!

Zonder woorden…